Elektromobilių įkrovimo stotelės

Elektromobilių įkrovimo
stotelės įrengimas

Savo klientams siūlome tik sertifikuotą ir patikrintą elektromobilių įkrovimo įrangą (įkrovimo stoteles) kartu su įrengimo ir priežiūros paslauga. Mūsų specialistai derina ilgametę patirtį su inovacijomis elektromobilių įkrovimo sistemų technolohijose, todėl galime pasiūlyti pažangiausius sprendimus rinkoje. Darbus atliekame kokybiškai, visada didelį dėmesį skiriame kliento lūkesčiams, konsultuojame ir stengiamės pasiūlyti optimalų variantą. Darbams suteikiama kokybės garantija ir servisas visu garantiniu laikotarpiu.

Elektromobilių įkrovimo stotelės iš Rokosolis.lt

Kur galime įrengti elektromobilių įkrovimo stoteles?

Elektromobilių įkrovimo stotelės namuose iš Rokosolis.lt

Namuose

Elektromobilių įkrovimo stotelės darbovietėje iš Rokosolis.lt

Darbovietėje

Elektromobilių įkrovimo stotelės daugiabutyje iš Rokosolis.lt

Daugiabutyje

Elektromobilių įkrovimo stotelės restoranuose ir kavinėse iš Rokosolis.lt

Kavinėms, Restoranams

Elektromobilių įkrovimo stotelės viešoms įstaigoms iš Rokosolis.lt

Viešųjų įstaigų klientams

Elektromobilių įkrovimo stotelės nekilnojamo turto vystytojams iš Rokosolis.lt

Nekilnojamo turto vystytojams

Koks elektromobilių įkrovimo stotelės įrengimo procesas?

Įkrovimo stotelės įrengimo procesas gali užtrukti nuo dienos iki kelių mėnesių. Didžiąją laiko dalį užima pasiruošimo darbai (pvz., elektros saugos patikrinimai, vietinių tinklų operatorių leidimų gavimas, administratoriaus suderinimai ir pan.). Jūsų patogumui, galime pasirūpinti ir Jūsų dokumentais.

Atsakingas vadybininkas padės Jums išsirinkti tinkamiausią įkrovimo stotelę atsižvelgęs į Jūsų individualią situaciją. Vėliau yra paruošiami dokumentai bei leidimai – jeigu reikalinga padidinama elektros įvado galia, suderinamas leidimas įrengti stotelę su atitinkamomis institucijomis, savininku. Turint leidimus, yra įrengiama įkrovimo stotelė.

Atvykęs, meistras padės pasirinkti geriausią įkrovimo stotelės padėtį, atsižvelgdamas į maitinimo šaltinį ir transporto priemonės parkavimo būdą. Pats įrengimas vidutiniškai trunka apie 2-3 valandas, tačiau kiekviena situacija yra unikali, o įrengimas gali skirtis priklausomai nuo stotelės tipo, atstumo iki prijungimo taško. Įkrovimo stotelė yra pritvirtinama prie sienos arba ant stovo ir saugiai prijungiama prie elektros tinklo. Vykstant elektros prijungimo darbams elektra atjungiama neilgam laiko tarpui.

Įsitikinęs, kad įrenginys yra tinkamai sumontuotas ir saugus naudoti, montuotojas Jus supažindins su nauja įkrovimo stotele bei apmokys ja naudotis.